مشارکت حداقلی نسبتی با اندیشه رهبر انقلاب ندارد - 1402/09/08 | حمیدرضا ترقی:
انتخاب گزینه اصلح با مشارکت حداقلی نسبتی با اندیشه رهبر انقلاب ندارد + صوت
قائم مقام حزب مؤتلفه اسلامی مشارکت حداکثری در کنار دقت مردم برای انتخاب گزینه اصلح را دو اصل مهم اندیشه رهبر انقلاب در مسئله انتخابات خواند و اظهار کرد: تفکری که اصل را بر انتخاب فرد صالح ولو با رأی حداقلی میگذارد نسبتی با تفکر و خواست امام(ره) و رهبر انقلاب ندارد.
رهبر معظم انقلاب در سخنرانی آغاز سال در جمع مسئولان نظام (۱۵ فروردین) چهار راهبرد انتخاباتی را برای مسئولان تشریح کرده و فرمودند: «یکی از ابزارهای مهمّ قوّتِ کشور همین انتخابات است. مسئولانی که مرتبط هستند از همین حالا ــ البتّه میدانم که دنبال کردهاند ــ راهبرد مشارکت را، راهبرد امنیّت انتخابات را، راهبرد سلامت انتخابات را، راهبرد رقابت انتخابات را مشخّص کنند؛ انتخابات خوبِ سالمِ با مشارکت بالایی انشاءالله در آخر سال داشته باشیم.» ایشان در دیدار اخیر اعضای شورای نگهبان نیز نکاتی را درخصوص وظایف قانونی شورای نگهبان بیان و تأکید کردند: «همه وظیفه دارند زمینه برگزاری انتخاباتی پرشور را در اسفند ماه امسال فراهم کنند.»
حمیدرضا ترقی، قائممقام حزب مؤتلفه اسلامی، در گفتوگو با ایکنا درباره تأکید ویژه رهبر انقلاب بر فراهم کردن زمینه مشارکت پرشور در انتخابات و نقش شورای نگهبان و وزارت کشور در این رابطه گفت: دو وظیفه مهم حفظ سلامت و امنیت انتخابات به عهده وزارت کشور و شورای نگهبان است. وزارت کشور همواره امنیت انتخابات را مورد توجه قرار داده و سعی کرده در برنامهریزیهای خود ابعاد مختلف امنیت انتخابات را در نظر بگیرد. مسئله سلامت انتخابات نیز نیازمند همکاری، هماهنگی و همافزایی شورای نگهبان و وزارت کشور است.
وی افزود: یکی از ابعاد مهم سلامت انتخابات، توجه نامزدهای انتخاباتی به رعایت اخلاق، تقوا و صداقت و پرهیز از تخریب سایر نامزدها است. نامزدهای انتخابات در این راستا باید اثبات و معرفی خود را در دستور کار قرار دهند و شورای نگهبان هم باید برای حفظ سلامت انتخابات رفتار نامزدها، شیوه تبلیغات انتخاباتی و هزینهکردهای تبلیغاتی آنها را به کمک وزارت کشور رصد کرده و نگذارد برخی با شیوههای تخریبی و غیر اخلاقی رأی مردم را به سمت خود جلب کنند. برهمین اساس به نظر میرسد توصیههای رهبر |
|
|
باید افرادی به مجلس خبرگان بروند که طرفدار «تفکر و فقه امام خمینی» هستند - 1402/09/05 | ترقی: باید افرادی به مجلس خبرگان بروند که طرفدار «تفکر و فقه امام خمینی» هستن قائم مقام دبیرکل حزب مؤتلفه اسلامی گفت: این حزب میخواهد افرادی به مجلس خبرگان رهبری بروند که طرفدار «تفکر و فقه امام خمینی» هستند.
ترقی: میخواهیم افرادی به مجلس خبرگان بروند که طرفدار «تفکر و فقه امام خمینی» هستند حمیدرضا ترقی در گفتوگو با خبرگزاری صداوسیما، گفت: مجلس خبرگان رهبری برای حزب مؤتلفه اهمیت ویژهای دارد و معتقدیم خط امام و راه او و سیاستهای رهبر انقلاب تنها مسیری است که میتواند انقلاب را به اهداف مقدسش یعنی تمدن نوین اسلامی برساند. او گفت: ما باید کسانی را به مجلس خبرگان بفرستیم که تفکر تمدنی را بر اساس فقه جواهری داشته باشند و به ویژه فقه امام خمینی را بپذیرند. انتخابها و نظارت این افراد بر عملکرد رهبری باید به گونهای باشد که کوچکترین انحرافی در مسیر اسلام و رهبران انقلاب اسلامی به وجود نیاید. احساس میشود افرادی روحانی امام بی اعتقاد به فقه سیاسی امام سعی در نفوذ به مجلس خبرگان دارند .لذا مراقبت شورای نگهبان را می طلبد قائم مقام دبیرکل حزب مؤتلفه اسلامی گفت: حزب مؤتلفه برای مشارکت مردم و انتخاب افراد اصلح در مجلس خبرگان ایفای نقش میکند و باید مردم را نسبت به کسانی که موافق فقه امام خمینی نیستند، آگاه کنیم. آقای ترقی گفت: نقش احزاب این است که رقابت سالم و آگاهیبخشی سیاسی به وجود بیاورند تا مردم مشارکت بیشتری داشته باشند؛ ولی مردم به این فضا اکتفا نمیکنند، آنها نگاه میکنند آیا رأیشان تأثیری در بهبود وضع زندگیشان دارد؟ او گفت: اگر در شعارها و تبلیغات انتخاباتی امیدوارانه صحبت کنیم و مردم را هدایت کنیم، میتواند در مشارکت مردم تأثیر خوبی داشته باشد. البته رقابت سالم میان نامزدها میتوانند بسیار موثر باشد تا مردم ناامید نشوند. |
|
|
سلامت انتخابات و پرهیز از سیاه نمایی - 1402/09/05 | تاریخ :1402/09/01 سلامت انتخابات و پرهیز از سیاه نمایی عضو شورای مرکزی حزب موتلفه درباره راهکارهای افزایش اعتماد اجتماعی در جامعه و افزایش میزان مشارکت در انتخابات نکاتی را بیان کرد.
حمیدرضا ترقی عضو شورای مرکزی حزب موتلفه درباره راهکارهای افزایش اعتماد اجتماعی در جامعه و افزایش میزان مشارکت در انتخابات بیان کرد: به لطف خدا دیگر فساد اقتصادی که منجر به کاهش اعتماد اجتماعی در جامعه می شود وجود ندارد و مهم این است که ما در جهت سلامت انتخابات که مقام معظم رهبری هم در این زمینه صحبت کردهاند قدم برداریم.
وی ادامه داد: سلامت انتخابات از نظر رعایت اخلاق در تبلیغات، عدالت در تبلیغات، پرهیز از سیاه نمایی باید مورد دقت ناظران شورای نگهبان باشد و نگذارند پول و ثروت در رای آوردن افراد سهیم باشد. این موارد اگر مد نظر قرار بگیرد قطعا سلامت انتخابات میتواند در افزایش اعتماد عمومی تاثیر بسزایی داشته باشد.
ترقی افزود: مجلس دستاوردهای زیادی داشته و در حوزههای مختلف گامهای جدی برداشته است. برای مثال مجلس در زمینه سیاست خارجی و مسائل سیاست داخلی، حل مشکلات داخلی و تدوین برنامه هفتم و خصوصا در جهت کمک به دولت برای حل مشکلات اقتصادی مردم و تولید و ... کمکهای خوبی داشته است و تقریبا میتوان گفت که مصوبات گره گشایی داشته است. به مجوز کسب و کارها اگر نگاه کنید تا بسیاری از مسائل توانسته مشکلات مردم را حل کند و مردم را از بروکراسیهای اداری قبلی نجات دهد و اینها دستاوردهای خوبی است که به نظر میرسد مجلس نسبت به ترویج آنها باید در ماههای آینده گامهای موثری بردارد.
این فعال سیاسی گفت: دولت هم تلاش زیادی را در جهت حل تورم و بهبود شاخصهای اقتصادی داشته که این روند با جدیت ادامه دارد و در بخشهایی نیز مردم آن را حس میکنند، اما باید بیشتر در این زمینه تلاش کنند تا امید در مردم افزایش یابد و باعث افزایش میزان مشارکت نیز شود. |
|
|
انتخاباتی با مشارکت بالای ۵۵درصد خواهیم داشت - 1402/09/02 | حمیدرضا ترقی در گفتوگو با «فردا»:
تأییدصلاحیتها ارتباطی به میزان مشارکت در انتخابات ندارد
یک فعال سیاسی اصولگرا گفت: با توجه به آنکه 240 کرسی مجلس مربوط به حوزه های انتخابیه تک نماینده یا دو نماینده می شود، به نظرم انتخاباتی با مشارکت بالای 55 درصد را شاهد خواهیم بود.
گروه سیاسی فردا: هیأتهای اجرایی نتایج بررسی صلاحیت نامزدهای انتخابات مجلس اعلام کردند. انتظار می رود به تدریج فضای انتخاباتی بر عرصه سیاسی کشور چتر خود را بگستراند.
حمیدرضا ترقی در گفتوگو با خبرنگار فردا درباره انتخاباتی شدن فضای سیاسی کشور گفت: نتایج بررسی صلاحیت نامزدها در هیأت های اجرایی اعلام شد اما تأییدصلاحیت ها خیلی ارتباطی به میزان مشارکت مردم در انتخابات ندارد. تأثیر ترکیب نامزدها بر میزان مشارکت کمتر از 5 درصد است.
وی افزود: در اکثر حوزه های انتخابیه به اجزای هر کرسی قریب به 100 نامزد از تمام گرایش های سیاسی قرار است با هم رقابت کنند بنابراین پیش بینی می شود که رقابت جدی بین نامزدها شکل بگیرد. معتقدم اگر مردم بخواهند براساس حضور نامزدها تصمیم به حضور در پای صندوق رأی بگیرند، قطعا مشارکت جدی و پرشور در انتخابات رقم خواهد خورد.
این فعال سیاسی اصولگرا با رد ادعاهای برخی اصلاح طلبان درباره ردصلاحیت شدن شان اظهار کرد: این اظهارات درست نیست به اندازه قابل توجهی اصلاح طلبان نامزد در سطح کشور دارند. البته آنها بیشتر دنبال نیروهای سفید و بدون دارای سابقه قضایی هستند. در مجموع با توجه به آنکه 240 کرسی مجلس مربوط به حوزه های انتخابیه تک نماینده یا دو نماینده می شود، به نظرم انتخاباتی با مشارکت بالای 55 درصد را شاهد خواهیم بود. |
|
|
تأیید یا ردصلاحیتها مستند به قانون بوده است - 1402/09/02 | حمیدرضا ترقی در گفتوگو با «مثلثآنلاین»:
تأیید یا ردصلاحیتها مستند به قانون بوده است
یک فعال سیاسی گفت: شورای نگهبان بیش از پنجاه درصد نظرات هیئتهای اجرایی را لحاظ میکند. گروه سیاست مثلثآنلاین: مرحله بررسی صلاحیتها از سوی هیئتهای اجرایی انجام شد و نتایج مشخصشده موافقان و منتقدانی دارد.
حمیدرضا ترقی، فعال و تحلیلگر سیاسی، درباره این موضوع به «مثلثآنلاین» گفت: «در بعضی شهرها هیئتهای اجرایی مقداری بر اساس برخی روابط و غرضورزیها رد و تأیید صلاحیت میکنند اما مشکلی از سوی شورای نگهبان دیده نشده است و در مجموع تا این مرحله قریب به اتفاق تأیید و ردصلایحیتها مستند به اسناد مشخص بوده است. باتوجه به اینکه در قانون باید علل و عوامل ردصلاحیت افراد مستند باشد، دقت در این مرحله نسبت به گذشته بیشتر بوده است و چون باید مستند باشد همه دستگاههای مسئول مستندات خود را ارائه دادهاند».
او ادامه داد: «اینکه گفته میشود مثلا فلان نماینده به دلیل یک اظهارنظر ردصلاحیت شده است، درست نیست و به نظر میرسد ناشی از عدم اطلاعات کافی از پرونده افراد است. این طور نیست که فردی به دلیل یک موضوع خاصی یا یک اظهارنظر ردصلاحیت شود و باید دلایل متعددی وجود داشته و شاید یکی از آن دلایل مثلا اتهامزنیهای آن فرد ردصلاحیتشده به دیگر نمایندگان در موضوع خودروهای شاسییبلند بوده باشد».
این فعال سیاسی همچنین بیان کرد: «یک مثال دیگر؛ میگویند فلان نماینده به دلیل موافقت با استیضاح وزیر ردصلاحیت شده است. خب این هم درست نیست زیرا مسئله دخالت نمایندگان در عزل و نصب مدیران است. اگر نمایندهای چنین کند التزام عملی به ولایت فقیه ندارد زیرا رهبری گفتهاند که نمایندگان حق دخالت در عزل و نصبها را ندارند. حالا اگر نمایندهای چنین کرده باشد، هم قانون را نقض کرده و هم خلاف سیاستهای کلی نظام که از سوی رهبر انقلاب ترسیم میشود، عمل کرده است».
ترقی در پایان گفت: «من تصور میکنم نوعا شورای نگهبان بیش از پنجاه درصد نظرات هیئتهای اجرایی را لحاظ کند به ویژه وقتی رد یا تأییدصلاحیت بر اساس قانون بوده است و فرد هم شکایتی نداشته باشد. در مجموع تصور میکنم فرایند بررسی صلاحیتها قابل قبول بوده است و مردم هم از این شرایط استقبال میکنند زیرا متوجه شدهاند نهادهای نظارتی نظار |
|
|
افکارعمومی جهان ایران را محورحل مسائل منطقه و فلسطین می دانند - 1402/09/02 | قائم مقام حزب موتلفه:
افکار عمومی، ایران را محور حل مسائل منطقه و فلسطین میدانند
ترقی در مورد نقش ایران در حل منازعات فلسطین و منازعات منطقه ای تصریح کرد: آنچه روشن است اکنون همه پی بردند که محور حل و فصل مسایل منطقه و مسئله فلسطین، ایران است یعنی در افکار عمومی جهان و حتی افکار عمومی مخالفان فلسطین جا افتاده است که نقش ایران بسیار موثر است.
حمیدرضا ترقی در گفت و گو با خبرنگار سیاسی خبرگزاری شبستان در مورد حضور ایران در اجلاسیه سران کشورهای اسلامی گفت: به نظر می رسد دیپلماسی فعال ایران در مجموعه اجلاسیه ها، دیپلماسی موثری بوده است و پیشنهاداتی که ایران در این اجلاسیه ها داده است تا اندازه ای مورد پذیرش و قبول قرار گرفته و این امر نشان دهنده این است که تاثیر ایران در این اجلاسیه ها بسیار قابل توجه است.
قائم مقام حزب موتلفه افزود: در این اجلاسیه درخواست ایران مبنی بر توقف صادرات اسلحه به اسراییل مورد موافقت قرار گرفت و در قطعنامه اجلاسیه قید شد. از سوی دیگر توقف درگیری ها و جلوگیری از تخریب بیمارستان ها و جلوگیری از منع ورود دارو نیز در قطعنامه قید شد.
وی اظهار کرد: همچنین ایجاد یک دبیرخانه برای پی گیری مستمر این موضوع و جرایم رژیم صهیونیستی در قطعنامه قید شد و فشارهای دیپلماتیک سیاسی از طریق دولت ها تا اندازه ای در قطعنامه مورد توجه قرار گرفت. از سوی دیگر جابجایی فلسطینی ها از شمال به جنوب غزه در قطعنامه مورد توجه قرار گرفت و تنها چیزی که ایران در این اجلاسیه درخواست کرد این بود که با تشکیل دو دولت ما مخالف بودیم اما آنها این موضوع را پذیرفته اند که دو دولت تشکیل شود و دولت فلسطینی و صهیونیستی شکل بگیرد که فعلا به جهت تحفظ آنها را پذیرفته ایم.
نماینده سابق مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: در مجموع نقش ایران در تحولات کشورهای اسلامی بسیار موثر است اما کافی نیست. حرکت های مردمی که در سطح کشورهای اروپایی در محکومیت رژیم صهیونیستی و عملکرد آن صورت می گیرد، فشار سیاسی بیشتری از این قطعنامه ها و اجلاسیه ها دارد.
ترقی ادامه داد: کشورهای مختلف ممکن است در این جلسات حضور داشته و حتی قطعنامه را امضا کنند اما عملا چون وابسته به آمریکا هستند، کار عملی انجام ندهند اما فشار سیاسی ای که مردم به صهیونیست ها و آمریکا وارد می کنند، آنها را |
|
|
کسانی باید به مجلس خبرگان بروند که معتقدبه فقه سیاسی امام خمینی باشند - 1402/09/02 | ترقی: میخواهیم افرادی به مجلس خبرگان بروند که طرفدار «تفکر و فقه امام خمینی» هستند
قائم مقام دبیرکل حزب مؤتلفه اسلامی گفت: این حزب میخواهد افرادی به مجلس خبرگان رهبری بروند که طرفدار «تفکر و فقه امام خمینی» هستند.
حمیدرضا ترقی در گفتوگو با خبرگزاری صداوسیما، گفت: مجلس خبرگان رهبری برای حزب مؤتلفه اهمیت ویژهای دارد و معتقدیم خط امام و راه او و سیاستهای رهبر انقلاب تنها مسیری است که میتواند انقلاب را به اهداف مقدسش یعنی تمدن نوین اسلامی برساند. او گفت: ما باید کسانی را به مجلس خبرگان بفرستیم که تفکر تمدنی را بر اساس فقه جواهری داشته باشند و به ویژه فقه امام خمینی را بپذیرند. انتخابها و نظارت این افراد بر عملکرد رهبری باید به گونهای باشد که کوچکترین انحرافی در مسیر اسلام و رهبران انقلاب اسلامی به وجود نیاید. قائم مقام دبیرکل حزب مؤتلفه اسلامی گفت: حزب مؤتلفه برای مشارکت مردم و انتخاب افراد اصلح در مجلس خبرگان ایفای نقش میکند و باید مردم را نسبت به کسانی که موافق فقه امام خمینی نیستند، آگاه کنیم. آقای ترقی گفت: نقش احزاب این است که رقابت سالم و آگاهیبخشی سیاسی به وجود بیاورند تا مردم مشارکت بیشتری داشته باشند؛ ولی مردم به این فضا اکتفا نمیکنند، آنها نگاه میکنند آیا رأیشان تأثیری در بهبود وضع زندگیشان دارد؟ او گفت: اگر در شعارها و تبلیغات انتخاباتی امیدوارانه صحبت کنیم و مردم را هدایت کنیم، میتواند در مشارکت مردم تأثیر خوبی داشته باشد. البته رقابت سالم میان نامزدها میتوانند بسیار موثر باشد تا مردم ناامید نشوند. |
|
|
برای افزایش مشارکت باید مشکلات اقتصادی مردم را حل کرد - 1402/09/02 | توصیه های مهم عضو حزب موتلفه برای افزایش مشارکت در انتخابات مجلس دوازدهم
یکی از چهرههای حزب سنتی موتلفه اسلامی معتقد است دولت برای افزایش میزان مشارکت باید مشکلات معیشتی را برطرف کند. «حمیدرضا ترقی»، عضو حزب موتلفه اسلامی در پاسخ به این سوال که آیا حزب مؤتلفه شرط یا پیشنهادی جهت انجام ائتلاف با جریان اصولگرایی دارد و یا مطرح کرده است، به ایلنا گفت: «برای حفظ سلامت انتخابات و رقابت سالم نقطهنظرات پیشنهادی داریم تا در برنامه عملیاتیمان مورد توجه قرار گیرد برای همین به آنها پرداختیم از جمله پرهیز از تخریب همدیگر، رعایت هزینه کرد انتخاباتی در چارچوب معیارهای ارزشی و اسلامی، رقابت منطقی و سالم بین همه نامزدها و توجه دولت به نیازهای معیشتی مردم برای افزایش مشارکت و دقت برگزارکنندگان انتخابات نسبت به نقش پول و ثروت در انتخابات که بنابر قانون جدید انتخابات، داوطلب باید حساب مشخصی داشته باشد.
یکسری از این مشکلات تقریبا برطرف شده، این موارد جزو تأکیدات ما بوده تا بر این اساس بتوانیم یک انتخابات سالم و پرشور و رقابتی در کشورمان داشته باشیم. مهمترین برنامه حزب موتلفه در مجلس دوازدهم، حل مشکلات اقتصادی مردم، پیدا کردن راهکاری برای کاهش فشار اقتصادی بر مردم، افزایش درآمد سالانه مردم و همچنین جلوگیری از تورم به عنوان محورهای اقتصادی مورد توجه است. مسأله دیگر کاهش قانونگذاری و حذف قوانین دستوپاگیر در کشور است. ایجاد تحول در برنامههای مجلس و قوای سهگانه، تهیه طرحهای تحولی متناسب با گام دوم انقلاب اسلامی و همچنین حرکت در مسیر تحقق عدالت اجتماعی و توجه به اقشار ضعیف و محروم در کشور و در نهایت اتخاذ سیاست خارجی فعال در عرصه سیاسی و پیگیری حقوق ایران و جهان اسلام از جمله مواردی است که در برنامههای ما مورد توجه قرار گرفته است.» |
|
|
راههای افزایش مشارکت مردم در انتخابات - 1402/09/01 | ترقی در گفتوگو با ایرنا:
مشارکت مردم در انتخابات، قدرت حاکمیت ملت را افزایش میدهد
تهران - ایرنا - عضو شورای مرکزی حزب موتلفه اسلامی گفت: به جهت آنکه اعمال حق حاکمیت ملت از طریق مجلس صورت می گیرد، طبیعتا مشارکت بیشتر مردم در انتخابات مجلس، قدرت حق حاکمیت ملت را افزایش میدهد.
حمیدرضا ترقی عضو شورای مرکزی حزب موتلفه اسلامی در گفتوگو با خبرنگار حوزه احزاب ایرنا، با اشاره به الزامات مشارکت حداکثری در انتخابات مجلس دوازدهم اظهار کرد: مشارکت به عوامل مختلف بستگی دارد که شامل فعالبودن احزاب و گروههای سیاسی، رقابت جدی و تاثیرگذار در بین نامزدها و امیدواری مردم به تاثیرگذاری رایشان در حل مشکلات کشور، میشود. وی افزود: از طرف دیگر حل مشکلات اقتصادی و معیشتی مردم توسط دولت، تاثیر قابل توجهی در افزایش مشارکت مردم خواهد داشت.
ترقی تصریح کرد: صداوسیما و سایر رسانهها نیز با آمادهکردن اذهان عمومی و انتخاباتیکردن فضای کشور، در نوع خود میتوانند در افزایش مشارکت، نقش موثر ایفا کنند.
وی تاکید کرد: بعضی عوامل مربوط به افزایش رقابت و مشارکت، محقق شده اما برخی دیگر هنوز محقق نشدهاند. روند رشد مشارکت در حال حاضر کند است اما طبیعی است که افزایش خواهد یافت.
عضو شورای مرکزی حزب موتلفه اسلامی با بیان اینکه مردم در همه ادوار انتخابات به علت مشغلههای گوناگون، معمولا دیر وارد عرصه مشارکت میشوند تاکید کرد: با توجه به آغاز شور انتخاباتی از ابتدای امسال و تعداد بالای مشارکتکنندگان در پیشثبتنامها، به نظر میرسد برای انتخابات آینده شاهد یک مشارکت قابل قبول باشیم.
ترقی در پاسخ به این سوال که چرا میزان مشارکت و رقابت در انتخابات پیشرواهمیت مضاعف پیدا کرده است گفت: مشارکت، همیشه برای کشور و نظام از اهمیت ویژه برخوردار بوده است چون طبق قانون اساسی، تکیه نظام به آرای عمومی است و هر چه آرای مردم بیشتر باشد، سرمایه اجتماعی نظام بالا خواهد رفت.
وی در این باره افزود: از طرف دیگر، منتخبین مردم هر چه با پشتوانه رای بیشتر مسئولیت بپذیرند، طبیعتا کار و جایگاهشان، قدرت بیشتر خواهد گرفت.
ترقی گفت: مجلس شورای اسلامی به جهت آنکه در واقع متعلق به مردم است و اعمال حق حاکمیت ملت از طریق مجلس صورت می گیرد، مشارکت بیشتر مردم در انتخابات مجلس، |
|
|
تشریحبرنامه انتخاباتی موتلفه اسلامی - 1402/09/01 | : حمیدرضا ترقی عضو حزب موتلفه اسلامی در گفتوگو با خبرنگار ایلنا، در پاسخ به این سوال که این حزب چه برنامههایی را برای انتخابات مجلس شورای اسلامی پیش میبرد، گفت: حزب مؤتلفه اسلامی در رابطه با انتخابات پس از تصویب سیاستهای انتخاباتی خود در شورای مرکزی و تدوین برنامه انتخاباتی این دوره، ستاد انتخابات حزبی خود را تشکیل داد. در ابتدا با توجه به اینکه در قانون جدید انتخابات، پیشثبتنام داشتیم، برای تعداد ۴۰۰ نفر از نیروهایی که در سطح کشور مرتبط با حزب بودند و نسبت به توانمندیهایشان آشنا بودیم، پیامک فرستادیم و درخواست کردیم در پیشثبتنام حضور پیدا کنند و این فرصت را از دست ندهند تا بتوانیم تصمیم نهاییمان را بگیریم. در این خصوص تعداد قابل توجهی از نیروها ثبتنام کردند و در پنجشنبه ۲۰ شهریورماه تعداد ۱۵۰ نفر از این افرادی که پیشثبتنام کرده بودند، به علاوه تعدادی از نمایندگان فراکسیون مؤتلفه را دعوت کردیم و پیرامون شرایط کنونی کشور چه به لحاظ سیاسی و چه به لحاظ اقتصادی، تحلیلهایی را برایشان ارائه دادیم و در رابطه با تحول در مجلس شورای اسلامی دوره دوازدهم مطالبی را مطرح کردیم، انتظاراتی را از مجلس آینده برای آنها بیان کردیم و در نهایت درخواستها و نقطهنظرات خودشان را در رابطه با مجلس آینده ارائه دادند.
وی افزود: این گامهایی بود که در رابطه با مجلس برداشتیم و در حالحاضر منتظر هستیم که بررسی صلاحیت نمایندگان به صورت قطعی اعلام و نهایی شود تا بتوانیم براساس اطلاعات افراد و تأیید صلاحیتشان روی افرادی که برای مجلس آینده اصلح و ارجح هستند، مطالعه کنیم و در نهایت به صورت مستقیم و چه به صورت شرکت در ائتلافها، پیشنهادهای خودمان را برای مطرح کردن نیروهای اصلح و ارجح ارائه دهیم و اگر ائتلافها هم به این جمعبندی رسیدند یا ما را اقناع کردند که افراد اینها بهتر هستند، بتوانیم با یک حرکت جمعی در جهت نتیجه بهتر در انتخابات گام برداریم.
ترقی در پاسخ به این سوال که آیا حزب مؤتلفه شرط یا پیشنهادی جهت انجام ائتلاف با جریان اصولگرایی دارد و یا مطرح کرده است، گفت: ما در این انتخابات شرطی قائل نیستیم اما برای بهبود مشارکت و افزایش مشارکت، برای حفظ سلامت انتخابات و رقابت سالم نقطهنظرات پیشنهادی داریم تا در برنامه عملیاتیمان مورد توجه قرار گیرد برای همین به آنها |
|